
Werkboek chocolade & bonbons
theorie- en praktijkopdrachten
ISBN: 9789491849299
2015
Dit product is momenteel niet op voorraad, maar u kunt het wel bestellen. Wij zullen uw bestelling zo snel mogelijk verwerken en verzenden zodra het word geleverd door de leverancier. Bedankt voor uw geduld!
Onbekend€ 23,50(incl. BTW)
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
Beschrijving
Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij.
Dit werkboek bevat theorie- en praktijkopdrachten over de productgroep Chocolade & bonbons. De vragen en opdrachten zijn zo samengesteld dat alle voor deze productgroep van belang zijnde Kennis, Vaardigheid en Houdingsaspecten aan de orde komen.
Naast werkboeken voor de vaktheorie zijn er ook werkboeken voor theorie-onderdelen grondstoffenkennis en apparatuur & gereedschappen en periodeboeken.
De werkboeken voor grondstoffenkennis en apparatuur & gereedschappen bevatten vragen en opdrachten die je kunnen helpen bij het bestuderen van de bijbehorende lesstof in FlexBase.
In de periodeboeken wordt aandacht besteed aan algemene en productgroepoverstijgende onderwerpen zoals, hygiëne, veiligheid, beroepshouding, enzovoort.
De serie werkboeken voor de vaktheorie bestaat uit de volgende titels:
1 Werkboek Zanddegen
2 Werkboek Korstdegen
3 Werkboek Beslag
4 Werkboek Chocolade & bonbons
5 Werkboek Decoraties, sierwerk & borstplaat
6 Werkboek Amandelwerk & kokos
7 Werkboek Schuim
8 Werkboek Puddingen & ijs
9 Werkboek Gistdeeg kleinbrood
10 Werkboek Luxe gerezen degen
11 Werkboek Gistdeeg ongevuld & gevuld grootbrood
12 Werkboek Gistdeegspecialiteiten & sierwerk gistdeeg
13 Werkboek Desem
14 Werkboek Roggebrood
15 Werkboek Beschuit
16 Werkboek Koek
Dit werkboek bevat theorie- en praktijkopdrachten over de productgroep Chocolade & bonbons. De vragen en opdrachten zijn zo samengesteld dat alle voor deze productgroep van belang zijnde Kennis, Vaardigheid en Houdingsaspecten aan de orde komen.
Naast werkboeken voor de vaktheorie zijn er ook werkboeken voor theorie-onderdelen grondstoffenkennis en apparatuur & gereedschappen en periodeboeken.
De werkboeken voor grondstoffenkennis en apparatuur & gereedschappen bevatten vragen en opdrachten die je kunnen helpen bij het bestuderen van de bijbehorende lesstof in FlexBase.
In de periodeboeken wordt aandacht besteed aan algemene en productgroepoverstijgende onderwerpen zoals, hygiëne, veiligheid, beroepshouding, enzovoort.
De serie werkboeken voor de vaktheorie bestaat uit de volgende titels:
1 Werkboek Zanddegen
2 Werkboek Korstdegen
3 Werkboek Beslag
4 Werkboek Chocolade & bonbons
5 Werkboek Decoraties, sierwerk & borstplaat
6 Werkboek Amandelwerk & kokos
7 Werkboek Schuim
8 Werkboek Puddingen & ijs
9 Werkboek Gistdeeg kleinbrood
10 Werkboek Luxe gerezen degen
11 Werkboek Gistdeeg ongevuld & gevuld grootbrood
12 Werkboek Gistdeegspecialiteiten & sierwerk gistdeeg
13 Werkboek Desem
14 Werkboek Roggebrood
15 Werkboek Beschuit
16 Werkboek Koek
Meer informatie
Paginas
Onbekend aantal pagina's
Druk
1
Gewicht
166gram
Taal
Nederlands
Uitgever
Sidestone Press
Verschijningsvorm
LBL
Verschijningsdatum
augustus 2015
NUR-code
178
Formaat1
289 x 204 x 4 mm
Nur
178
Verschijningsdatum
06-08-2015
Nur code
178
Isbn
9789491849299
Verschijningsjaar
2015