Hard seltzer
50 recepten voor sprankelende drankjes met een vleugje alcohol
Thibault Massina
ISBN: 9789461432988
2023
Nog niet verschenen
€ 17,51(incl. BTW)
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
Beschrijving
Hard seltzer: de verfrissende bruisdrank met een vleugje alcohol
Bruiswater, alcohol en een (fruit)smaakje: hard
seltzer verovert in rap tempo de markt. In de
schappen van slijterijen en supermarkten tref je
steeds meer aanbod aan. Maar waarom maak je hard
seltzer niet gewoon zelf? Subtiel, met een minder
hoog alcoholpercentage dan een klassieke cocktail en
de variaties zijn eindeloos.
Met Hard seltzer maak je op basis van 9 sterke
dranken en bruiswater 50 verschillende hard seltzers,
die verrassend van smaak en in een handomdraai te
maken zijn. Denk aan wodka met vlierbloesem &
eucalyptus of tequila met kombu & basilicum en
armagnac met ananas & kruidnagel. Heb je nog
een bodempje calvados over? Combineer dit met
citroentijm en honing.
Begin bij het begin en gebruik goed materiaal: denk
aan de aanschaf van een sodamaker, gebruik een goede
weegschaal en mooi glaswerk. Kies sterke drank uit
die niet al te lang gerijpt en helder van toon is. Leer
alles over smaakmakers die de zuur- of zoetgraad van
je hard seltzer bepalen: verjus of citroensap; gewone
witte suiker of agavesiroop. En leer combineren met
fruit, kruiden, specerijen en meer en serveer je gasten
homemade hard seltzer. Proost, maar let op: drink
met mate!
Bruiswater, alcohol en een (fruit)smaakje: hard
seltzer verovert in rap tempo de markt. In de
schappen van slijterijen en supermarkten tref je
steeds meer aanbod aan. Maar waarom maak je hard
seltzer niet gewoon zelf? Subtiel, met een minder
hoog alcoholpercentage dan een klassieke cocktail en
de variaties zijn eindeloos.
Met Hard seltzer maak je op basis van 9 sterke
dranken en bruiswater 50 verschillende hard seltzers,
die verrassend van smaak en in een handomdraai te
maken zijn. Denk aan wodka met vlierbloesem &
eucalyptus of tequila met kombu & basilicum en
armagnac met ananas & kruidnagel. Heb je nog
een bodempje calvados over? Combineer dit met
citroentijm en honing.
Begin bij het begin en gebruik goed materiaal: denk
aan de aanschaf van een sodamaker, gebruik een goede
weegschaal en mooi glaswerk. Kies sterke drank uit
die niet al te lang gerijpt en helder van toon is. Leer
alles over smaakmakers die de zuur- of zoetgraad van
je hard seltzer bepalen: verjus of citroensap; gewone
witte suiker of agavesiroop. En leer combineren met
fruit, kruiden, specerijen en meer en serveer je gasten
homemade hard seltzer. Proost, maar let op: drink
met mate!
Meer informatie
Paginas
144 pagina's
Druk
1
Gewicht
622gram
Taal
Nederlands
Uitgever
Good Cook B.V.
Verschijningsvorm
GEB full
Verschijningsdatum
juli 2023
Auteur
Thibault Massina
Verschijningsdatum
04-07-2023
Nur
447
Ondertitel
50 recepten voor sprankelende drankjes met een vleugje alcohol
Nur code
447
Formaat1
247 x 193 x 19 mm
Isbn
9789461432988
Verschijningsjaar
2023