Van boer tot bord
Wageningen en omstreken in verhalen en recepten
Heidi Kuin
ISBN: 9789087881856
2012
Dit product is momenteel niet op voorraad, maar u kunt het wel bestellen. Wij zullen uw bestelling zo snel mogelijk verwerken en verzenden zodra het word geleverd door de leverancier. Bedankt voor uw geduld!
Onbekend€ 22,50(incl. BTW)
Het voordeel van lokaal bestellen bij Stumpel
Beschrijving
Van boer tot bord is een kookverhalenboek met daarin de verhalen van negentien biologische producenten en ondernemers in en om Wageningen. Boeren, tuinders, winkeliers en horecaondernemers vertellen over het wat, hoe en waarom van biologisch ondernemen. Na de verhalen volgen de recepten over écht eten, waardoor je meteen geïnspireerd raakt om met lokale producten te gaan koken. Vers gestoken asperges, ambachtelijke kaas, eerlijk vlees en zelfgeplukte honingzoete aardbeien. De pakkende foto's en bijzondere illustraties maken dit lokale culinaire feestje compleet.
Meer informatie
Paginas
Onbekend aantal pagina's
Druk
1
Gewicht
566gram
Taal
Nederlands
Verschijningsdatum
september 2012
Verschijningsvorm
GEB full
NUR-code
520
Auteur
Heidi Kuin
Formaat1
247 x 175 x 18 mm
Uitgever
BDUlokalemedia B.V.
Nur
520
Ondertitel
Wageningen en omstreken in verhalen en recepten
Nur code
520
Verschijningsdatum
20-09-2012
Isbn
9789087881856
Verschijningsjaar
2012